Forumets Regler

Gå ner

Forumets Regler Empty Forumets Regler

Inlägg  Admin i tis jan 17, 2012 11:01 pm

*Tänk på att forumet kan ha medlemmar i olika åldrar.
Svordomar och liknande är tillåtet, men i viss mängd. Det finns ingen anledning till att svära i varje mening eller att skriva opassande saker.
*Det kan ibland vara svårt att hålla sig till ren svenska, speciellt då chattspråket till stor del handlar om engelska ord och förkortningar.
"Leet-snack" är alltså tillåtet, men om någon inte förstår, tryck då inte ner personen utan förklara istället vad det betyder.
*CAPS LOCK är inte roligt att läsa.
Vill du förtydliga något finns funktionen att skriva med fetstil eller kursivt. Överdriv inte detta, det räcker med en mening eller bara ett ord för att visa vad du menar
*Skapa inte fler trådar än nödvändigt.
Finns din fråga redan i en tråd läs den istället, behöver du fler svar är det tillåtet och en bra idé att fortsätta i samma tråd som frågan ställts i
*Bumpa inte din tråd mer än en gång per dag.
Svar kommer nog så småningom, men forumet är fortfarande nytt och det kan hända att det tar lite tid för oss andra att hitta ett svar åt dig.
*Skriv en tydlig titel när du skapar en tråd
*Trakassera ingen!
Att på något sätt trycka ner någon är inte tillåtet. Med det menar jag att man får inte se ner på någons etniska bakgrund, tro, sexuell läggning, stavning, språk, okunskap eller något alls för den delen. Behandla andra som du själv vill bli behandlad.

Admin
Admin

Antal inlägg : 7
Registreringsdatum : 12-01-17

Användarens profil http://howrse.forumsv.net

Till överst på sidan Gå ner

Till överst på sidan


 
Behörigheter i detta forum:
Du kan inte svara på inlägg i det här forumet